voltaren flex contraindicaciones propranolol asmáticos efectos tramadol intravenoso lexapro eyaculacion que consecuencias tiene tomar clonazepam
Fredrika Bremergymnasiet

Orientering (NIU)

ÖPPEN TRÄNING – VÄLKOMMEN!

Är du intresserad av att kombinera orientering med gymnasiestudier? I höst kan du delta i vår verksamhet då vi har en öppen träning för alla er som är intresserade. Efter träningen kommer vi sedan ha informationsmöte där vi beskriver mer ingående vad det innebär att läsa på ett NIU-orientering, kontakta Robban (se mailadress nedan) för anmälan. Är du intresserad redan nu, så tveka inte att kontakta oss.

Kombinera dina studier med orienteringsträning på elitnivå hos vår orienteringsakademi! Hos oss får du en gedigen orienteringsutbildning och våra tränare ger dig stöd, kunskap och träning så att du ska kunna nå dina mål. Vi varvar fysträning (styrka, rörlighet, löpskolning, vattenträning, hinderbana och löpträning) med teori och deltar årligen i tävlingar och läger. Orienteringsträningen sker inom ramarna för 400 poäng specialidrott.

 

Du kan välja orienteringsakademin oavsett vilket av Fredrika Bremergymnasiets eller Riksäpplets program du vill studera på. Utbildningen uppfyller de krav som Svenska Orienteringsförbundet, Riksidrottsförbundet och Skolverket ställer på Nationellt godkänd idrottsutbildning.

Mer information om vår Orienteringsakademi kan ni läsa här!

 

Ansökan

Ansökan inför ht2018 är nu stängd!

Kontakt

Har du/ni några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Robert Wallsten, robert.wallsten@haninge.se, 073-251 21 44

eller Maria von Schmalensee, tel 070-975 13 21.