para que es la crema triamcinolone acetonide como se vende misoprostol lexapro es un antidepresivo triciclico venta xenical colombia lexapro argentina precio
Fredrika Bremergymnasiet

El- och energiprogrammet

Vi erbjuder inriktningen elteknik med utgångarna installationselektriker eller larm- och säkerhetstekniker.

El- och energiprogrammet är en utbildning som ger dig grundläggande kunskaper inom installation, drift, underhåll och reparation inom eltekniska och energitekniska områden. Efter studierna kan du arbeta som installationselektriker, larm- och säkerhetstekniker eller som olika slags driftoperatörer inom energiteknik. Om du läst högskolepaketet kan du även studera vidare på högskola.

Du är ute på praktik (APL — arbetsplatsbaserat lärande) på företag i ca 10 veckor i årskurs 2 och ca 15 veckor i årskurs 3. Under dessa praktikveckor tillbringar du tre dagar på arbetsplatsen och två dagar i skolan. Första året läses gemensamt och inför årskurs 2 väljs inriktning.

Utbildningen hos oss är en av elbranschen rekommenderad skola och vi har täta kontakter med representanter för el-, larm- och säkerhetsföretag.