para que es etodolac 400 mg efectos secundarios medicamento losartan voltaren gel para sirve como se usa el kamagra 50 para que es el phenergan
Fredrika Bremergymnasiet

Simning (NIU)

niu-simning-ryggKombinera dina studier med simträning under skoltid!

Vi vet vad som krävs för att nå eliten, därför kombineras simträningen  med bland annat näringslära, träningslära och mental träning, något som hjälper dig att nå dina mål. Du kommer att befinna dig i en elitmiljö tillsammans med de andra idrottarna i våra olika akademier. Simutbildningen sker inom 400 poäng specialidrott.

Utbildningen uppfyller de krav som Svenska Simförbundet, Riksidrottsförbundet och Skolverket ställer på Nationellt godkänd idrottsutbildning. Du kan välja simakademin oavsett vilket av Fredrika Bremergymnasiets eller Riksäpplets olika program du vill studera på. Simakademin samarbetar med Södertörns simsällskap.

Mer information om vår Simakademin ni läsa här!

Ansökan

Ansökan inför ht2018 är nu stängd!

Kontakt

Björn-Olof Söderholm, biträdande rektor och ansvarig för idrottsakademierna,

bjorn-olof.soderholm@haninge.se, tel 08-606 77 76.