que comer tomando xenical como tomar una cytotec propranolol cefaleas para que es el medicamento augmentin como se toma el aciclovir 800
Fredrika Bremergymnasiet

Vinnare av priset Årets UF företag i Haninge kommun

Vinnare av priset Årets UF företag i Haninge kommun

Vinnare av priset Årets UF företag i Haninge kommun

Lit it UF, Carmen och Ellen i ESE14 samt Linnea i BFF14 är vinnarna av årets UF företag i Haninge.

Om priset:

Årets UF företags delas ut av Haninge kommun till det företag som, inom ramen för Ungföretagsamhet, visat på förståelse för vad som krävs för att driva och utveckla ett företag.  Företaget har genom olika moment visa vad de lärt sig om hur produkt, prissättning, marknad och organisation hänger ihop och tillsammans skapar lönsamhet.

Motivering:

En skalbar produkt som låter hållbarhetsperspektivet genomsyra verksamheten, såväl miljömässigt som ekonomiskt. Med ett välformulerat budskap och strategisk marknadsföring av produkten har ni möjlighet att gå långt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *