efectos secundarios zyprexa 5 mg que consecuencias tiene el aborto con cytotec propranolol licor que contiene el anacin como se toma el orlistat 120 mg
Fredrika Bremergymnasiet

Succékonferensen researchED är tillbaka!

Succékonferensen researchED är tillbaka!

Succékonferensen researchED är tillbaka!

För andra året i rad har Haninge kommun och Tyresö kommun fått äran att stå värd för den internationella skolkonferensen researchED.
ResearchED riktar sig till alla som är intresserade av skolutveckling då den senaste forskningen står på agendan. Konferensen bjuder på föreläsningar, diskussioner, workshops och nätverkande. Medverkar gör talare från bland annat Nederländerna, Belgien, Storbritannien, USA och Sverige.
Tid: Lördag den 10 mars 2018 klockan 9.30–17.00
Plats: Fredrika Bremergymnasiet, Haninge
Föreläsningarna hålls på engelska. Kostnad: 350 kronor/person. Lunch och fika ingår.

 

 

Under dagen kan du bland annat lyssna till (från vänster) Alex Quigley, Jonas Vlachos, Lena Adamson, Per Kornhall, Alli Klapp och Eva Hartell.
Researched är en ideell lärardriven organisation som har sitt ursprung i Storbritannien. Den startades av några lärare som fortfarande driver den med hjälp av samarbetspartners runt om i världen, som Haninge kommun. Syftet är att bidra till utveckling av undervisningen så att varje barn får möta hög kvalitet i skolan.
Konferenserna har en mycket stor spridning med tiotusentals följare på sociala medier.

Se hela talarlistan, anmäl dig och läs mer på: researched.org.uk