voltaren ninos complicaciones con la cytotec venta de cytotec misoprostol en mexico que componentes tiene el xenical voltaren para sobrecargas
Fredrika Bremergymnasiet

Ekonomiprogrammet på Fredrika Bremergymnasiet

Ekonomiprogrammet på Fredrika Bremergymnasiet

Ekonomiprogrammet på Fredrika Bremergymnasiet

Stockholms bästa gymnasieutbud blir ännu större! Nu öppnar vi även Ekonomiprogrammet på Fredrika Bremergymnasiet!

Från ht-18 kan du som vill studera på Ekonomiprogrammet göra det hos oss. EK flyttas från Riksäpplet till Fredrika Bremergymnasiet för alla nya ettor i höst. Du som sökt till Riksäpplet behöver inte göra någonting eftersom din ansökan kommer att ändras till Fredrika Bremergymnasiet automatiskt.
För alla som är intresserade av vår skola håller vi ett extra mini-öppet hus 26 april kl 16-19.

Ekonomiprogrammet är ett högskoleförberedande program. Programmet ger en bred utbildning med fokus på samhällsekonomi, företagsekonomi och juridik. På Fredrika Bremergymnasiet erbjuder vi tå inriktningar, en mot ekonomi och en mot juridik. Valet av inriktning görs inför åk2 efter att du fått en inblick i programmet och förståelse för de olika kurserna.

Välkommen!