Vi vill bjuda in Er

Vi vill bjuda in Er

Under vårt öppet hus kväll fick många intresserade elever och föräldrar begränsade möjligheter att besöka oss på Riksäpplet; på grund av dåligt väder och inställda kommunikationer.

Vi vill nu erbjuda Er att besöka oss en valfri eftermiddag, med möjlighet att informera er om pågående utbildningar; möjligheter och livschanser. Hos oss kan du förverkliga dina drömmer om en framtid inom idrotten , handel och ekonomi samt restaurang. Vi välkomnar även elever och föräldrar till gymnasiesärskolan och dess utbildningar. Parallellt  till dom ovannämnda yrkesprogram, kan man välja högskoleförberedande utbildningar inom ekonomi med inriktning juridik  / ekonomi.

Yrkesintroduktion – inriktning restaurang och språkintroduktion

Vi välkomnar Er varmt i vinterkylan

 

Lärarna / skolledningen