Författare föreläste på Riksäpplet den 31 januari

Författare föreläste på Riksäpplet den 31 januari

Johanna Wester och Åsa Anderberg Strollo

besöker Riksäpplet den 31 januari inom ramen för Riksäpplet läser.

Författarna kommer att prata om att  ”skriva är för alla”

Johanna arbetar vanligtvis med utbildningar om mänskliga rättigheter.Hon är anställd hos  Nationell Samverken för psykisk hälsa.  Hon kommer att ger eleven tips om hur lustfylld skrivande och läsandet kan vara.

Åsa älskar  att  skriva och gillar dialogen med läsaren

Hon är krönikör för en dagstidning   ; skrivit barnböcker,   Karaktärer i hennes böcker är ofta egensinniga och sköra utan att  blir offer.   Vid skolbesök pratar hon om   skrivanbets mödor och fördelar .   Hennes bok  HOPPAS  handlar om ung hemlöshet i  nutida Stockholm.