efectos secundarios pastilla tegretol que contiene el medicamento dramamine clasificacion de los actos linguisticos voltaren mecanismo de accion vademecum voltaren ip 75 mg para que sirve
Fredrika Bremergymnasiet

Fordons- och transportprogrammet

Fordons- och transportprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta med både huvud och händer, med service och människor, med teknik och problemlösning och både självständigt och tillsammans med andra.

På Fredrika Bremergymnasiet erbjuds inriktningarna karosseri/lackering, lastbil och mobila maskiner (lärlingsutbildning), personbil samt transport.

FordonsprogrammetFordons- och transportprogrammet riktar sig främst till dig som vill arbeta och utvecklas i en bransch som befinner sig i en snabb och teknisk utveckling där service och möten med människor är en viktig del. Med din ambition och programmets lärare kan vi tillsammans med våra branschkontakter ge dig förutsättningarna för ett intressant yrkesliv och fortsatt personlig utveckling.

Vi ser alla ämnen som lika viktiga för att du ska lyckas med din utbildning. Utbildningen innehåller både praktiska och teoretiska moment i alla ämnen.

Skolan och programmet ger möjlighet att läsa kurser för att nå högskolebehörighet.

Med ditt slutbetyg från Fordons- och transportprogrammet och branschkontakterna du fått genom din praktik har du ett utmärkt läge för anställning eller fortsatta studier. Du kan till exempel arbeta med reparationer och service av personbilar, lastbilar och maskiner eller karosseri- och lackarbeten. Väljer du Transportinriktningen kan du bli yrkesförare eller jobba på godsterminal.