clasificacion legal y doctrinal de los actos administrativos como se usa el furacin propranolol para uso veterinario voltaren grageas para que sirve para que es la crestor
Fredrika Bremergymnasiet

Industritekniska programmet

Industritekniska programmet på Fredrika Bremergymnasiet erbjuder en grundläggande yrkesutbildning inom svetsteknik.

svets1

Vi erbjuder en modern utbildning som passar dig med känsla för kreativ produktion såväl i datormiljö som praktiskt i verkstad. Flexibilitet, nyfikenhet och förmåga att hitta egna lösningar är viktiga egenskaper för den som väljer en industriteknisk utbildning och kan resultera i ett utmanande arbete såväl nationellt som internationellt.

SvetsteknikSvetsteknikinriktningen ger kunskaper inom plåtbearbetning och svetsmetoder. Här varvas de gymnasiegemensamma teoriämnena med mycket verkstadsarbete och praktik ute på företag. Du har också möjlighet att läsa in de ämnen som behövs för att få behörighet att söka till högskola eller universitet.

Efter utbildningen kan du arbeta som smed, svetsare eller grovplåtslagare. För den som är intresserad ges också möjlighet att utbildas till Internationell svetsare med certifiering att jobba såväl nationellt som internationellt.
Utbildningen på industritekniska programmet  kvalitetssäkras bl.a. genom samarbete med branschorganisationer, företag, kommunala politiker, skolledare, lärare och elever som träffas på våra lokala programråd varje termin.

 

 

svets2